Foto’s

Jeugd SV Meteoor in de kano door Borgerswold

Afgelopen zaterdagmiddag 13 september 2014, konden de jeugdleden van SV Meteoor weer kanoën bij kanovereniging WSV-Langebosch. Een leuke samenwerking tussen beide verenigingen.

De middag werd begeleid door een aantal (jeugd-)leden van de kanovereniging en ze hadden een leuke route uitgezet voor de (jeugd-)leden van Meteoor. Het zonnetje scheen, het was gezellig en niemand heeft een nat pak gekregen. Kortom een geslaagde middag!

Het jaarlijkse toernooi in Frankfurt (2014)

Vrijdag 6 juni was het weer zover. Een groep Meteorieten ging weer op weg naar Frankfurt om mee te doen aan hun toernooi. Koos en Liza, Bert en Joke, Erik en Karina, Nicole, André en Gea, Esther, Rosalie, Victor en nieuweling Edwin. Elk jaar gaan we vroeg op pad zodat we ’s middags nog wat van de stad kunnen zien. Natuurlijk is er ook weer wat van de Duitse cultuur bekeken. Vooral de Primark was bij de dames in trek. Ook de terrassen waren een cultureel hoogtepunt. 

Zaterdag gingen we na een lekker ontbijt op weg naar de sporthal.  Esther, Rosalie, Victor en Nicole waren zaterdag als eersten aan de beurt. Met temperaturen van boven de 30 graden was het erg tropisch in de hal. De rest van de spelersgroep was ’s middags pas aan de beurt. De eerste prijzen werden binnengehaald door Esther en Rosalie. Het is een lange badmintondag geworden. Tot na tienen werd er gespeeld. Voor de avond ontspanning was er een barbecue georganiseerd.
Zondag was het opnieuw een warme dag waar de nodige zweetdruppels zijn gevallen, maar ook nu zijn er weer een paar prijzen in de wacht gesleept. ‘s Avonds volgens traditie eten In der Adler, waar Koos zijn voorspelling van de te winnen prijzen heeft gedeeld. Het aantal is gehaald, en de verenigingsbeker gaat mee naar Nederland. Ook dit jaar zijn er weer mooie resultaten gehaald en kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi.

Even de prijzen op een rijtje:

 • DE1    Esther Kuilman, 1e
  DD1    Esther Kuilman – Rosalie Teuben, 2e
  MD1    Esther Kuilman – Richard Stange, 3e
  DD2    Nicole Wierenga – Jennifer Ludwigs, 2e
  HE3    Edwin Bos, 3e
  DD3   Joke Hoiting – Gitte Bohm, 3e.