Gratis badmintonracket voor nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar

Gratis badmintonracket voor nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar

Beste (aankomende) lid,

 

 

Tijdelijk een super leuke actie van Badminton Nederland.

 

Mocht je zoals onderstaand omschreven maximaal 12 jaar oud zijn en tussen 8 september en 31 december 2021 lid zijn geworden van de vereniging, geef dit dan aan bij één van de bestuursleden. Zij zullen voor jou het verkrijgen van een gratis racket in gang zetten!

 

 

 

Met de start van dit seizoen heeft Badminton Nederland een super leuke actie om jouw vereniging te ondersteunen nieuwe jeugdleden te werven. Alle nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar die tussen 8 september en 31 december 2021 lid worden van jouw vereniging krijgen van Badminton Nederland een gratis badmintonracket!

Om jouw vereniging in deze moeilijke tijden te ondersteunen om nieuwe jeugdleden te werven zijn wij aan de slag gegaan om een ludieke ledenwerfactie op te zetten. Zoals ze zeggen heeft de jeugd de toekomst, vandaar dat actie speciaal gericht is op kinderen tot en met 12 jaar. Om kinderen te enthousiasmeren en de drempel om lid te worden zo laag mogelijk te maken geeft Badminton Nederland alle nieuwe jeugdleden tot en met 12 een gratis racket cadeau. Om het voor de vereniging zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij hieronder in het kort beschreven hoe deze actie in zijn werk gaat.

Hoe werkt deze actie en wat moeten jullie doen

·       Als vereniging zet je lokaal een ledenwerfcampagne op zoals jullie dat normaal ook zouden doen. Maak hierbij eventueel gebruik van het gratis marketingplatform van Badminton Nederland.

·       Maak in deze ledenwerfcampagne gebruik van de Badminton Nederland actie: Gratis badmintonracket voor nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar.

·       Meldt zoals gebruikelijk jullie nieuwe jeugdleden aan via LA-Online (alleen nieuwe leden aangemeld tussen 8 september en 31 december 2021 doen mee aan deze actie)

·       Na aanmelding ontvangt het nieuwe jeugdlid tot en met 12 jaar van Badminton Nederland twee e-mails. Een e-mail met hun bondspas en algemene informatie en een e-mail met daarin een vouchercoude.

·       Met deze vouchercode kunnen de nieuwe jeugdleden in onze splinter nieuwe webshop een gratis badmintonracket uitkiezen. De rackets zijn er in vijf verschillende maten waardoor de kinderen gelijk met het juiste racket aan de slag kunnen.

·       Het gratis racket wordt direct vanuit de shop bij het nieuwe jeugdlid thuisbezorgd.


Wij hopen dat jullie net als wij ook zo enthousiast zijn en aan de slag gaan om zoveel mogelijk kinderen bij jullie in de omgeving te laten weten van deze super leuke actie en ze enthousiast te maken voor Badminton en voor jullie vereniging.

Heb je vragen laat het ons weten via info@badminton.nl


Met vriendelijke groet,
Badminton Nederland

 

Bron:

Gratis badmintonracket voor nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar